Jun 11, 2012

Valerie's Rainbow Bileklikleri Bebek Şenliği'nde!







Kendim için yapmaya başladığım bileklikler, Moda Tutkusu blogu ve aynı zamanda My Best Friends markasının yaratıcıları Ayşegül ve Yasemin'in önerisiyle 8-9-10 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Bebek Şenliği'nde My Best Friends standında sınırlı sayıda satışa sunuldu! Valerie's Rainbow bilekliklerini alan ilk kişiler Buse Terim ve Özge Ulusoy'du...ki bu benim için çok güzel bir başlangıcı da beraberinde getirdi. Sınırlı sayıda üretilen bilekliklerin yoğun ilgi görmesi beni çok mutlu etti. İlgi gösteren herkese çok teşekkürler. Ve tabii bana böylesine güzel bir öneride bulundukları ve standlarında bunu gerçekleştirmemi sağladıkları için Ayşegül ve Yasemin'e çok çok teşekkürler!
Bileklikler konusunda bilgi, soru ve siparişleriniz için valeriesrainbow@gmail.com 'a mail atabilirsiniz.
Valerie's Rainbow bileklik modelleri, DIY çalışmalar, moda ve daha fazlası için ise twitter ve instagram dan beni takip edebilirsiniz.

2 comments:

  1. Anonymous4/4/13

    Merhaba.. Tasarımlarınızdan birkaçı dikkatimi çekti. Bu sene de bebek şenliğinde olacak mısınız? Tasarımlarınızın fiyat aralığı hakkında bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba, ilginiz için çok teşekkürler. Maalesef bu yıl bebek şenliğinde olmayacağım. Fiyat bilgisini mail yoluyla verebilirim. valeriesrainbow@gmail.com
      Sevgiler

      Delete