Jul 7, 2009

Inditex İndirimleri & Ben

Photobucket
bershka

02.07.09,Perşembe Inditex markalarında indirim başladı.Valerie ise yoğun bir haftasonu nedeniyle alışveriş yapabilecek zamanı bulamadı.İçi cızzz-bızz etmekte.Bugün 1 saatlik Bershka'ya uğrayacak zamanı var.Zaten ne kalmıştır ki Valerie bu ufak tefek hesaplarla indirimden birşeyler kapabilsin.Zara konusunu açmıyorum bile.Ah Ah...!

4 comments:

  1. ben de indirimden pek bişey alamadım, bir zara hırka dışında.daha dogrusu inditex magazalarından alamadım. Türk bloggerlar olarak bastırsak da şu H&M burda da açılsa yaa..

    ReplyDelete
  2. bende bugün bilinçsiz bir alışveriş yapacağımı hissediyorum.İstediğim parçalar normal zamanda bile bitmiş oluyodu,indirimden pek umutlu değilim.H&M konusunda seninle hemfikirim,nasıl yapsak da inandırsak TR de deli gibi bir potansiyel olduğunu...hm...

    ReplyDelete
  3. Bershka falan ııh berbat seyler var, Zara'da bir şeyler bulabilirdin belki, o da artık uzak bir ihtimal, yine de bir göz at sans senden yanadır belki :)

    ReplyDelete
  4. Yol üstünde Bershka diye bakınacağım..ama senin dediğin gibi işte birşey kalmamıştır.Zara bugün için uzak bir ihtimal.Yarın zamanım olursa bakınıcam ama yine de bende inanmıyorum birşeyler bulabileceğimi..Zaten genelde indirimden aldığım parçalar çok mühim olmayan,sıradan,sırf aldım demek için almış olduğuklarım oluyor...Pek de bişey ifade etmiyorlar benim için.Asıl böyle beni benden alan parçaları elde etmek için uğraşmanın sonucu beni mutlu ediyor.Ya aslında gönlüm indirim ıvır zıvır da değil,zamanımın olmaması beni üzüyor...

    ReplyDelete